Over ons

Maak kennis met Gerda Bekema-Brattinga Uitvaartverzorging

Mijn gevoel voor mijn uitvaartwerk heb ik letterlijk uit het hart , het gevoel en de handen van mijn vader Siemon Brattinga meegekregen.

Tot op de dag van vandaag ben ik mijn vader nog steeds dankbaar dat hij mij op dit mooie pad van uitvaartverzorging heeft gebracht.

Wat op mijn 17e jaar begon als een goed gevoel om met mijn vader mee te mogen met overledenen-verzorging, heeft in 1987 geresulteerd tot het behalen van mijn STIVU vakdiploma uitvaartondernemer. In 1996 ging mijn vader na 32 jaar uitvaartverzorger te zijn geweest, met zijn welverdiende pensioen en mocht ik zijn plaats innemen bij de plaatselijke uitvaartvereniging in de toenmalige Wieringermeer. Daar ben ik tot 1 januari 2016 in loondienst geweest. Vanaf genoemde datum kreeg ik van hen de gelegenheid om voor mezelf te beginnen.

Bij overlijden kunt u mij bellen, 06-53296068. En dat kan zeker OOK wanneer u lid bent van eerder genoemde uitvaartvereniging. Ook dan kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen op het hierboven genoemde mobiele telefoonnummer, of het vaste nummer  0227-501268.  Naar uw wens mag ik dan de uitvaart verzorgen in goede samenwerking met hen, gebruik maken van het uitvaartcentrum en alle verdere service. De kosten blijven dan uiteraard die kosten die de voor leden in rekening gebracht worden.

Fijn dat ik zowel voor leden als voor diegene die een andere, of juist geen uitvaartverzekering hebben, toch altijd klaar mag staan. Een oriënterend voorgesprek vooraf is vrijblijvend en kosteloos.

Ook ben ik alweer zo’n12 jaar werkzaam bij de R.K. uitvaartvereniging “De Eendracht” te Medemblik en ben ook werkzaam bij de uitvaartvereniging D.E.L. ,Draagt Elkanders Lasten te Opperdoes en ben bereid om ruim buiten de Wieringermeer de verzorging van een uitvaart op me te nemen.

© Copyright - Gerda Bekema-Brattinga Uitvaartverzorging